Szolgáltatásaink

Szobafestés

Szobafestés a beltéri festést jelenti, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Minden szobafestést megelőz egy állapotfelmérés. Megvizsgáljuk a meglévő falfestés típusát. Erre azért van szükség, hogy azonos típusú festéket használjunk, ha ráfestünk. A rosszul megválasztott festék rövid időn belül lepereg a falról, rengeteg bosszúságot okozva. Megbeszéljük a munka fázisait, segítünk kiválasztani a megfelelő festéket és színárnyalatot.
Letakarunk minden bútort, padlót és minden sarkot, amit óvni akarunk a festés elöl.
A festést követően természetesen mindent rendben hagyunk, hogy Önnek ne legyen más dolga, mint élvezni újjá varázsolt otthonát, irodáját mikor megérkezik.

services_1
services_2
Mázolás

Ajtók, ablakok, csövek, radiátorok, kerítések….. Fokozott védelemre van szükségük, akár vegyi vagy mechanikai a hatás, vagy csak az időjárás szeszélye. Vállaljuk bármilyen felület - új vagy felújítandó - mázolását, zománcozását.

Tapétázás

A tapétázás kínálja színekben, mintákban a legtöbb variációt, egyes tapéták felületi domborzattal még különlegesebbé teszik a vizuális élményt.
Tapétázásnál segítünk megtalálni a legkézenfekvőbb megoldást, a régi tapétát eltávolítjuk, az újat felrakjuk, legyen az egy fűrészporos, üvegszálas, vagy akár vastag textil tapéta.
Tökéletes minőséghez a falat gletteljük és csiszoljuk, a tapétázás előtt porlekötést végzünk, mellyel jobb tapadást érünk el. Néha elengedhetetlen az aljzattapéta használata, mely egyenletesebb felületet biztosít, csökkenti a felület nedvszívó képességet.

services_3
services_4
Homlokzati hőszigetelés

A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el. A külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a 20 °C- t is elérhetik. A melegebb falfelület révén a lakás komfortosabb lesz, nem fog "sütni" a falból a hideg.
A hőszigetelés hatására kisebb lesz a tartószerkezet hőingadozása, ezzel időtálló lesz az épület.
A felújítással az egész épület új esztétikus homlokzatot kap, amit sok esetben amúgy is időszerű lett volna elvégezni.
Az energiatakarékos épületek magasabb áron kelnek el, vagyis növeljük az ingatlan értékét.

Kapcsolat

to top button
en_USEnglish
en_USEnglish