Festés, mázolás

Tapétázás

Rólunk

Számlával és szerződéssel dolgozunk, megbízhatóan tartjuk a megbeszélt határidőket! Időben kezdünk, és időben végzünk. Korszerű, jó minőségű anyagokat használunk, modern technikát alkalmazunk.

Minőség

Az építőiparban a minőség egyet jelent a hozzáértéssel, a modern, kiváló minőségű termékekkel, dinamikus, innovatív munkavégzéssel és jövőbe mutató marketing tevékenységgel.

Jövőkép

Arra törekszünk, hogy az emberek szép, és egészséges környezetben éljenek. A munkánk során az elkészült otthon falai védelmet nyújtanak a családnak, hogy kikapcsolódhassanak, feltöltődhessenek a mindennapok során.

Szobafestés

Szobafestés a beltéri festést jelenti, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Minden szobafestést megelőz egy állapotfelmérés. Megvizsgáljuk a meglévő falfestés típusát. Erre azért van szükség, hogy azonos típusú festéket használjunk, ha ráfestünk. A rosszul megválasztott festék rövid időn belül lepereg a falról, rengeteg bosszúságot okozva. Megbeszéljük a munka fázisait, segítünk kiválasztani a megfelelő festéket és színárnyalatot.
Letakarunk minden bútort, padlót és minden sarkot, amit óvni akarunk a festés elöl.
A festést követően természetesen mindent rendben hagyunk, hogy Önnek ne legyen más dolga, mint élvezni újjá varázsolt otthonát, irodáját mikor megérkezik.

home_1
home_2
Mázolás

Ajtók, ablakok, csövek, radiátorok, kerítések….. Fokozott védelemre van szükségük, akár vegyi vagy mechanikai a hatás, vagy csak az időjárás szeszélye. Vállaljuk bármilyen felület - új vagy felújítandó - mázolását, zománcozását.

Tapétázás

A tapétázás kínálja színekben, mintákban a legtöbb variációt, egyes tapéták felületi domborzattal még különlegesebbé teszik a vizuális élményt.
Tapétázásnál segítünk megtalálni a legkézenfekvőbb megoldást, a régi tapétát eltávolítjuk, az újat felrakjuk, legyen az egy fűrészporos, üvegszálas, vagy akár vastag textil tapéta.
Tökéletes minőséghez a falat gletteljük és csiszoljuk, a tapétázás előtt porlekötést végzünk, mellyel jobb tapadást érünk el. Néha elengedhetetlen az aljzattapéta használata, mely egyenletesebb felületet biztosít, csökkenti a felület nedvszívó képességet.

home_3

Rólunk mondták

Tényleg úgy volt, ahogy ígérték, a megbeszélt időben elkezdték a munkát, tisztán dolgoztak, szinte alig kellett takarítani, nagyon szép lett a végeredmény. Csak ajánlani tudom!

testimonials-img-1
Cseh Krisztina

Kapcsolat

to top button
en_USEnglish
en_USEnglish